Services

7

Biostimulator 30 - 60 minutes

Service variants

Sunekos 200
2750 kr BOOK
Ejal 40 2ml
4200 kr BOOK
Ejal40 3 behandlinger
10500 kr BOOK
Nucleofill 2 ml
4500 kr BOOK
Profhilo 2 ml (1 område)
4600 kr BOOK
Profhilo 4ml (2 områder)
8800 kr BOOK

About

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

Ejal 40 er en biovitaliserende gel som inneholder den siste generasjonen hyaluronsyre med middels molekylvekt, ideell for å gjenoppbygge den grunnleggende strukturen til den ekstracellulære matrisen. Behandlinger med Ejal 40 strammer opp slapp hud, reduserer rynker, forbedrer hudtonen og elastisiteten og forbedrer hudens generelle tilstand.

Produktformelen inneholder en optimal kombinasjon av molekylær konsentrasjon og molekylvekt på 40mg HA og 1200-1800 kDalton, formulert i en fysiologisk, steril, biologisk nedbrytbar og isotonisk buffer. Sprøyten er ferdigfylt og inneholder 2,0 ml gel. Ejal 40 kan injiseres med flere teknikker, men den mest effektive teknikken er 4-punktsteknologien (4 PBR), som tillater injeksjon av 25ml med en 30G nål på hver side av ansiktet som minimerer risikoen for ødem, blåmerker, og smerte.

Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tettheten i huden ved å stimulere fibroblaster og dannelsen av kollagen og elastinfibre. Hyaluronsyrebehandlinger stimulerer produksjonen av nytt kollagen og gjenoppretter nivået av naturlig hyaluronsyre i huden ved å motvirke nedbrytningsprosessen. I tillegg er produktet designet for å restrukturere og styrke den ekstracellulære matrix-revitaliserende huden som er dehydrert og skadet av aldring og soleksponering.

Nucleofiller en vitenskapelig bevist hudbiostimuleringsmetode som inneholder polynukleotider som stimulerer huden til å gjenoppbygges. Trippelhandlingen på cellenivå gir effekten av en klar og langvarig foryngelse.

Først av alt – stimulerer produksjonen av type I kollagen og elastin, noe som resulterer i fortykning av huden og dens løfting.

Den andre mekanismen er antioksidanteffekten.

En annen mekanisme er bindingen av vann av polynukleotider, som sikrer langvarig iso-osmotisk hydrering av huden, noe som gjør huden fast og fuktig.

HVA ER INDIKASJONENE FOR PROSEDYREN?

  • Forbedring av elastisitet og revitalisering av huden
  • Reduksjon av slapphet i huden , løfting
  • Terapi av fotoaldring og fotoskader
  • Regenerering av hud og bindevev
  • Terapi av tørr hud
  • Anti-aldringsprofylakse

Behandlingen kan utføres uavhengig av alder og hudtype.

Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen.