Services

5

Madonna/oksygenbehandling 45 - 65 minutes

Service variants

Ansikt + serum
1650 kr BOOK
Ansikt, hake og hals + serum
2350 kr BOOK
Ansikt, hake og hals + serum + maske
2750 kr BOOK

About

En innovativ enhet for BioOxy Infusion cellebehandling. Det er en unik måte å injisere konsentrerte aktive ingredienser dypt inn i huden på flere måter og basert på forskjellige metoder. BioOxy Infusion-metoden er en spesielt tilberedt enhet som gir huden ekstremt verdifulle stoffer som finnes i selskapets konsentrater på en smertefri, sikker og interessant måte og forsyner celler med livgivende oksygen. Ved hjelp av et spesielt Oxy Massage-hode, som brukes til å utføre en original 15-minutters “dermotoksisk” massasje. Takket være den synergistiske kombinasjonen av teknologier og spesialtilberedte dermokosmetiske preparater, er behandlingen utført med bruk av enheten et utmerket alternativ til enhver invasiv aktivitet.

BioOxy-infusjonsinjeksjonsmetoden, som bruker de mest naturlige og trygge behandlingscocktailene, garanterer muligheten for å bruke behandlingen på praktisk talt alle klienter, uavhengig av alder eller hudtype.

Denne behandlingen, booster, strammer, jevner, lysner og booster huden.

VIKTIG !

  • Aldersgrensen for å få behandling er etter loven 18 år.
  • Timen kan avbestilles inntil 24 timer før bestilt tidspunkt. Avbestilling må gjøres på virkedager (mandag til fredag).
  • Klinikken tar kun betaling med kort og bedrifts Vipps.
  • Manglende oppmøte blir fakturert. Gyldig fravær er sykdom som må være dokumentert skriftlig av lege. Dersom man skriftlig dokumenterer gyldig fravær belastes ikke timen.
  • Husk å skrive og fylle ut SAMTYKKESKJEMA. Det er viktig at skjemaene blir sendt til oss før behandlingene.